Interim management

Op grond van onze uitgebreide ervaring en professionele kennis op economisch, financieel en juridisch vlak willen we op tijdelijke basis onze diensten aanbieden bij de bedrijven met het oog op het creëren van toegevoegde waarde.

01
Toegevoegde waarde

Bedrijven kunnen een beroep doen op Paul Becue voor de toegevoegde waarde die hij hen geeft in de diverse domeinen waarin hij over de jaren zijn expertise heeft opgebouwd.

Wij bieden interim management aan in de volgende domeinen waar we over de jaren een goede expertise verworven hebben: beheer en financiering van het bedrijfskapitaal, credit management, financiële analyse, thesauriebeheer, afdekken van de wissel- en betalingsrisico’s, …  

Maar ook in andere domeinen kunnen we tussenkomen. Zo oefenden we in 2020 gedurende 3 maanden een interimopdracht uit voor de boekhoudkundige verwerking van een portefeuille in vermogensbeheer die getransfereerd werd vanuit het buitenland.

Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier indien u interesse heeft in de interim management diensten die Paul Becue aanbiedt.

Contact opnemen

Vul dit contactformulier in om in contact te komen met Paul Becue. Als u dat liever doet, kunt u Paul bellen op +32 474 26 97 29.

Dank u voor uw interessen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.